2 thoughts on “ProHVM Version 2.63.12

  • June 14, 2018 at 1:46 pm
    Permalink

    Hello there

    Just started to test ProHVM Version 2.63.12. It installed without a problem, but the remote connection to VMs does not work, no matter what I try.

    Funny is, in cVM.exe it shows server as . and when I enter user/password, it no longer has access to select the VM in the drop down. If I ommit user/password, the drop down lists the VMs again. When I connect it asks for user/password, which I have to enter.
    Anyway, it always ends the same , the cVM “Connection Settings Dialog” is shortly shown again…

    Setup:
    Windows Server 2016 Datacenter EN, Core installation
    Fully updated Windows patches, including optional ones
    I even copied cVM.exe and rdp.exe to another Windows 8.1 Client Machine, but that doesnt work either. I found that using the latest build of WinFreeRDP (wfreerdp.exe , build 488) does connect from my Windows 8.1 to a VM on said server.
    I therefore strongly believe, that your app has a problem…

    Do not hesitate to connect me in that matter, as I am more then happy if I could get this to work.

    Cheers
    jumo

    Reply
    • June 15, 2018 at 7:40 am
      Permalink

      Hi Jumo!
      Thank you for your thorough explanation of your issue!
      Can you please try to check the main menu option “Settings > Start cVM in TAB” and see if that makes any difference?
      Please contact us at support@probus-it.se to resolve this issue.

      Thank you!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *